IndeksIndeks  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Genveje
Latest topics
» Skyggen
Fre sep 08, 2017 5:30 pm by Aaron

» Om siden
Fre sep 08, 2017 10:20 am by Aaron

» Guide: At emne
Tors sep 07, 2017 10:48 pm by Aaron

» Venenatus Staff
Tors sep 07, 2017 10:47 pm by Aaron

» Regler for brugeren
Tors sep 07, 2017 10:47 pm by Aaron

» Regler for chatboxen
Tors sep 07, 2017 10:46 pm by Aaron

» Regler for siden
Tors sep 07, 2017 10:46 pm by Aaron

» Magiske genstande
Tors sep 07, 2017 10:43 pm by Aaron

» Hedge magi
Tors sep 07, 2017 10:43 pm by Aaron

Top posting users this month

Share | 
 

 Om skolen

Go down 
ForfatterBesked
Aaron
Admin
avatar

Antal indlæg : 19
Join date : 07/09/17
Age : 20

IndlægEmne: Om skolen    Tors sep 07, 2017 10:41 pm

Om skolen

Venenatus er en skole for magikere som er lokaliseret i New York. Venenatus er den eneste magiker skole i USA.
Når man skal til optagelsesprøve er det lige meget hvor man er i USA, man kommer direkte til skolen, da skolen transportere en. Det er feks. gennem en dør eller en elevator.
Når man først er på skolens grund er der ingen måde at komme væk der fra, da skolen er omringet af et hav, derfor er der lavet portaler som bliver brugt, men de må kun bruges af ældre elever.
Når man bliver optaget er man 17 år, klassetrinende går helt op til femte klasse, hvor man så har en eksamen.
Efter det kan man få et tilbud om at blive en lærer, hvis man er god nok. Man kan kun være lærer indenfor sin egen disciplin.


Her under bliver der fortalt lidt om hvordan skolen virker.

Optagelse

Man bliver først optaget på skolen når man fylder 17 år. Hvis man har potentiale. Nogen magikere kommer fra magiker familier og kender til verden, mens der også kan være helt almindelige mennesker som kan blive optaget.
Det starter med en test, både på papir, men også verbalt, hvor man får chancen for at vise sine kræfter til skolens ledere.
Hvis man har potentiale for at blive en magiker, eller talent, bliver man optaget. Man kan dog også risikere at selvom man sagtens kan lave magi, men at man ikke har potentiale eller en god nok karakter(altså personlighed) så bliver man valgt fra.
Dem der bliver valgt fra får deres hukommelse taget væk, så de ikke husker noget.
Men nogen ender faktisk med at huske noget og de fleste af dem bliver hvad man kalder Hedge magikere.

Første og andens års elever.

Som første og anden års elever lever man på skolen i kollegieværelserne og får timer af en bestemt lærer, som lærer dem det grundlæggende magi, før man bliver delt ind i ens discipliner.
Første og anden års eleverne spiser også sammen i den store spisesal, da de ikke bor i de små hytter, hvor de ældre elever spsier sammen.

Ens disciplin

Når man kommer op i trejde år, bliver man testet for at kunne få af vide hvor man høre til, hvad for en slags magi man kan udføre.
Herefter bliver man inddelt i de huse ens disciplin bor i, hvor man så begynder at gå i de klasser som har noget at gøre med ens magi.

Tredje til femte års elever

Som sagt, når man kommer op og bliver tredje års elev, bliver ens disciplin valgt for en, hvor man så kommer ud og bor sammen med ens fælles magikere og får timer ud fra den magi man har.
Når man kommer op og bliver fjerde års elever, bliver halvdelen af eleverne hemmeligt sendt afsted til den sydlige del af Venenatus, fra semptember til december, hvor de bliver stillet for forskellige tests.

Når man kommer op og bliver femte års elev, som er det sidste trin, skal man ud for en eksamen. Under eksamen bliver man sendt til en kælder, uden for skolens skjold besværgelser, som holder skolen hemmeligt, hvor de bliver givet en tattoo af et pentagram, som binder en dæmon til dem. Denne dæmon vil komme frem, når man siger et ord og vil beskytte denne elev for evigt.

Sydlige del af Venenatus

Den sydlige del af Venenatus er et andet kampus, som er en del mere brutalt end Venenatus. Det er lokaliseret i Antarktika og er styret af en professor (hvis man gerne vil være den professor, så kan man bare skriver)

Sikkerheden hos Venenatus

Skolen er beskyttet af en masse besværgelser. En af disse besværgelser er en simpel camouflage besværgelse hvor det er meningen at den skal holde skolen skjult for andre civilationer som ikke er velkomne på skolen. Den er dog nemt lokaliseret og fundet ved hjælp af magi. Siden 1950 er tiden under camouflage besværgelsen gået lidt langsomt i forhold til den virkelige verden, så Venenatus tid er nu et par måneder bag normal tid. Dette indebære at Venenatus årstider og ferier er efter deres egen tid og ikke normal tid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://venenatus.danskforum.net
 
Om skolen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Venenatus :: Det grundlæggende :: Nyttig viden-
Gå til: